Showroom

 

An exploration of texture and colour

The spectacular 320 square metre showroom allows clients and guests to explore Kvadrat´s full range of textiles and products. Occupying a space formerly used for warehousing, the spacious new showroom is imagined as the focal point of the headquarters.

Entry is through an angled curtain wall, seven metres at its highest point, with doorways picked out in yellow trim. The display wall accommodates a combined 60 linear metres of product, allowing for the company’s full range to be available to view on site. A bespoke wall of retractable three-metre curtains allows textiles to be shown as intended for use.

 
 
Photo credits: Ed Reeve, Gilbert McCarragher, and Jan Søndergaard.
 

{{ 'Labels.Kvadrat.Client.Campaign.PrevCampaignPage' | translate }}

Interior

{{ 'Interior' || ('Labels.Kvadrat.Client.Campaign.PrevCampaignPage' | translate) }}

{{ 'Labels.Kvadrat.Client.Campaign.NextCampaignPage' | translate }}

Art installations

{{ 'Art installations' || ('Labels.Kvadrat.Client.Campaign.NextCampaignPage' | translate) }}